30 August 2011

Sävyjä, sointuja ja uusia alkuja

Tässäpä sitä taas ollaan, kera uuden blogin, jonka olisi tarkoitus raottaa ovea elämääni täällä Saksassa ja toimia ajatusteni ja luovuuteni kanavointipaikkana. Aarnivalkea-blogini kanssa tämä ei onnistuisi, sillä tulevaisuutta ajatellen on vain parempi, että keskitän sen täysin valokuvaamiselle.

Jotta tämä blogi ei menisi ikävystyttäväksi mitäsöinjateintänään-liibalaabaksi, on luvassa myös teemapostauksia minua kiinnostavista aiheista, sekä toivottavasti myös pohdintaa elämänmenosta. Keventäväksi vastapainoksi kirjoittelen myös säväyttävimmistä hankinnoista ja sisustamisesta. Kaikesta, mikä elämääni sattuu sillä hetkellä liikuttamaan.

Eli tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin lukijat! Banneri on vielä tulossa, mutta eiköhän sekin asia hoidu tässä aivan lähipäivinä. :) 

2 comments:

  1. Täällä sitä ollaan, ja oikein tosi hyvältä vaikuttaa. Oli oikein fiksu ajatus luoda erillinen blogi muille jutuille ja toinen ihan vain puhtaasti valokuvaukselle jo näin alkuvaiheessa :) Olisi kyllä itsekin pitänyt rajata jo ajat sitten omaakin kirjoittelua! Heh. Odotan innolla tulevia postauksia.

    ReplyDelete
  2. Kiitos kiitos kovasti, mullakin on nyt kovat odotukset tälle ja koitan pitää postausten tason vähän laadukkaampana, jos vain mahdollista. Saapahan sitten nähdä, kiinnostaako ketään lukea tätä. :D

    Jep jep, hyvä että älysin jo tässä vaiheessa, koska jos homma menee vähänkään ammatimaisemmalle tasolle, niin ei ole ehkä hyvä merkki, jos samassa blogissa jakelen mielipiteitäni ja selitän kaikkea muutakin samalla. :)

    ReplyDelete