5 October 2011

Elämän hyvät ja ikävät puolet

Pyydän anteeksi pienimuotoista blogihiljaisuutta, viime päivät ovat muuten vain hurahtaneet tai olleet toiminnantäyteisiä. Viime viikonloppuna sain vieraita Suomesta, nimittäin äitini, miesystävänsä Ilen, siskoni sekä mummoni. Yksi ainoa viikonloppu ei tosin valitettavasti ole kovinkaan pitkä aika, joten se menikin suhteellisen nopeasti. Oli kuitenkin mukava nähdä taas perhettä pitkän ajan jälkeen, ja vietimme viikonlopun hyviä ruokia maistellen, kaupungissa kierrellen ja muuten vain hengaillen ja jutellen. Lisäksi minua lahjottiin monenmoisilla suomalaisilla jutuilla, ja pöytä näyttikin siltä, kuin joulun tai syntymäpäivän jälkeen konsanaan. Kuvia minulla ei valitettavasti ole, jostain syystä se kamera jäi laukkuunsa tällä kertaa... Vieraat sen sijaan räpsivät kuvia senkin edestä, ensimmäistä kertaa kun olivat täällä.
Joulukuussa onkin sitten minun vuoroni lentää Suomeen, mitä odotankin jo suurella innolla. Suomalaista joulua kun ei voita mikään. :)

Aiheesta kolmanteen hyppien, tein viime viikolla myös pari aivan mahtavaa kosmetiikkalöytöä. Bongasin nämä itse asiassa Natalian kuuluisasta White Trash Disease-blogista, ja hän onnistuikin ylistämisellään vakuuttamaan myös minut kokeilemaan näitä ihanuuksia; terveiset vain sinne suunnille, että markkinointi tehosi!

Buffy Peeling, LUSH
Kyseessä on siis LUSHin kuorintaan tarkoitettu palanen, johon ihastuin täysin ensimmäisestä kokeilusta lähtien. Se sisältää myös kosteuttavia ainesosia, jotka jättävät ihon kosteutetuksi kuorinnan jälkeen eikä kosteusvoidetta tarvita. Jotkut ovat moittineet tuotteen tuoksua, ja se onkin hieman omaperäinen, mutta ei lainkaan niin kamala kuin jotkut väittävät!


Redken Nature's Rescue Detox shampoo ja hoitoaine, feelunique.com

Toinen tuote, jonka päätin korjata parempaan talteen, oli Redkenin syväpuhdistava shampoo hoitoaineen kera. Tämä syväpuhdistava oli vastaus ongelmiini, sillä jostain syystä mahdollisimman luonnonmukaisen shampoon löytäminen on aiheuttanut jonkin verran harmaita hiuksia. Shampoo ja hoitoaine ovat molemmat täysin silikonittomia ja parabeenittomia, mutta lopputulos on aivan ihastuttava - suorastaan narisevan puhtaat hiukset raikkaalla tuoksulla. Hoitoaineen koostumus on syötävän voidemainen, joka kirjaimellisesti hellii hiuksia.

Tänään on toisaalta ollut myös ikävien uutisten päivä. Facebookissa ollessani ajauduin erään tyypin profiilisivulle, joka oli täynnä surunvalitteluita. Sivusto kuului siis erään yhden miehen bändin jäsenelle, ja tämä samainen bändi on listoilla Roban levy-yhtiössä. Olimme Roban kanssa miettineet jo monta kuukautta, kuinka tästä hepusta ei ole kuulunut yhtään mitään, mutta hieman selatessani syy selvisi: Kyseinen tyyppi on tehnyt itsemurhan jo neljä kuukautta sitten. Todella harmi myös hänen lupaavan bändinsä kannalta, kun se ei ehtinytkään julkaista mitään, sekä tietenkin läheisten ja fanien takia, jotka menettivät tärkeän ihmisen ja lahjakkaan artistin. Voimia ja jaksamisia heille, myös Roballe, joka hieman järkyttyi uutisen kuullessaan. Tällaiset tapaukset pistävät vain joka ikinen kerta miettimään, voiko oikeasti mennä niin huonosti, että itsensä tappaminen ainoa vaihtoehto ongelmien ratkaisuksi...

Mutta ei nyt pidä masentua aivan kokonaan, sillä huomenna saan taas vieraita, tällä kertaa hyvän ystäväni Merin. Luvatuista sateista huolimatta tarkoitus olisi pitää hauska viikko, joka onkin Merin lomaviikko.

Rauhallista viikon jatkoa - ja muistakaa, pitäkää lippunne korkealla ja itsestänne ja toisistanne huolta. :)

2 comments:

  1. Ihana kun jaksat kirjotella ajatuksia & asioita tänne! Niitä on niin mukava käydä lueskelemassa täällä. Tiedän et moni käy.. muttei kommentoi ;) Jaksathan jatkaa silti?

    ReplyDelete
  2. Kiva jos jotakuta kiinnostaa! :) Kyllähän sitä välillä miettii, että lukeeko tätä kukaan, kun kukaan ei koskaan inahdakaan mitään, mutta onneksi on kävijälaskuri, josta suunnilleen näkee, että jonkin verran liikennettäkin on. Eli vielä ei ainakaan ole innostus hiipunut. :) Saanko muuten kysyä kuka kirjoittaa?

    ReplyDelete