26 October 2011

Kerrostaloasuminen: [ ] hot, [!!!!!!] not

Siis voi nyt perkeleen helvetti!

Pyydän anteeksi primitiivisiä sanavalintojani, mutta kun millään muulla tavalla en yksinkertaisesti pysty itseäni nyt ilmaisemaan! Olotilaani kuvaa tällä hetkellä tämä monille hyvin tuttu kuva.


Tänään minulla on ollut vapaapäivä, mikä itsessään on ihan mukavaa, mutta sitä edeltävät tuntemukset ja tapahtumat eivät sitten tippaakaan. Ensiksikin, olen taas kipeänä. Juurihan minulla oli syyskuussa jotain kuumeentapaista... Toiseksi, mikä on siis vieläkin pahempaa, en saanut nukuttua viime yönä laisinkaan, ja syynä tähän on alakerrassa asusteleva mummeli, joka huudatti sitä saatanan toosaansa AAMUKUUTEEN asti! Aivan, siis mitä helvataa, kysyn minäkin! Eikä mikään koputtelu tai paukuttelu lattiaan auttanut, aina vaan jatkui. Kaikista viikon öistä piti valita sitten juuri se yö, kun kerrankin saisin nukkua univelkojani pois ja rentoua seuraavana päivänä vaan ei - jonkun saamarin tampion on sekin pieni ilo mentävä pilaamaan. Kivahan se hänelle on, ettei tarvitse töissä tai koulussa käydä ja herätä joka aamu kuudelta, mutta minunpa pitää...! Teki varmasti todella hyvää tälle flunssalle, kun en saanut levättyä juuri ollenkaan. Saisi tommoset löllöpersusmummelit keksiä vähän parempia harrastuksia kuin yöllinen televisiontuijoittelu, ja jos se ei onnistu, niin vanhainkotiin tai johonki tuommoiset. Säättänä. Taas yksi syy, miksi se kerrostaloasuminen olikaan niin perseestä...

Olen puhunut. Viikonlopun aikana saatte varmaan jotain positiivisempaakin materiaalia. :)

4 comments:

 1. Rage <3 Mutta joo, tiiän tunteen kusipäisistä naapureista. :D

  ReplyDelete
 2. Niinpä niin. :D Asun tämmösessä halpiskämpässä, eikä täällä mun lisäks taida asua muita kuin eläkeläisiä ja työttömiä.. Kyllä mäki saatan unohtaa musiikin volat joskus puolen yön aikaan vähän liian kovalle mut haloo, en sentään läpi yön!? :D

  ReplyDelete
 3. Ihanaa lukea kerrostaloragesta, kun ite asun kaupungin vuokrakämpässä hirveiden naapureiden kera. Kaiken huippu oli se, että mun polkupyörä varastettiin rapun kellarista, puhumattakaan kaikista järjestyshäiriöistä ja metelistä mitä naapurista kuuluu ja seinänaapurin jatkuvasta pössyttelystä sisällä kotonaan. Ja sitten eräs yh-äiti ragettaa mulle, kun kerran puolessa vuodessa kutsun muutaman kaverin kylään ja alkuillasta puhumme parvekkeella ääneen. Huoh. Mutta liityin myös blogisi lukijaksi ja uudemmassa postauksessa olevat valokuvat ovat superhienoja!

  ReplyDelete
 4. Joo ei kuulosta unelmakodilta tuokaan... Tietääpähän ainakin, millaisessa talossa ei tulevaisuudessa ainakaan halua asua, vaikka onhan kerrostaloissa ja naapureissa eroja, halvimmissa taloissa tuskin esim. on uhrattu ylimääräisiä euroja äänieristämiseen, missä ne pahimmat mekastajat tietenkin asustelee.

  Oi kiitos, kiva kun tykkäät! Ja tervetuloa (vielä pienehköön) joukkoon. ^^

  ReplyDelete