14 October 2011

Toiminnan viikko

Päivitysväli on jälleen kerran päässyt paisumaan, ja olisi taas hirveästi höpöttämistä, koitan edetä kuitenkin maltillisesti ja järkevästi. Muutamasta ikävämmästä jutusta huolimatta minulla on ollut aivan loistava viikko, koska...

a) ...läpäisin koulun valmistelukurssin karsintatestin, eli olen nyt virallisesti TU Dresdenin opiskelija! Voi sitä helpotuksen määrää, kun näin kokelasnumeroni siinä hyväksyttyjen listassa, muutaman kerran se piti läpi tarkistaa, etten vain varmasti nähnyt väärin. Phuuuh. Ensi viikolla alkaakin itse puurtaminen, jota kyllä toisaalta odotan jo innolla.

b) ...ystäväni Meri oli viikon luonani kestittävänä, mikä oli ihana piristys pitkälle lagaamisjatkumolleni. Oli muutenkin mukavaa nähdä pitkän ajan jälkeen ja turista sitä sun tätä. Viikkoon mahtui mm. saksalaista solariumia (ei minulle kylläkään siis), kahviloissa käymistä, shoppailua, nähtävyyksien katsomista, klubbailua, saksalaisen oluen maistelua ja raskaiden kauppakassien kotiin kantamista SATEELLA (huomioon on siis otettava, ettei kauppa ole aivan nurkan takana). Kokonaisuudessaan siis oikein mukava viikko, ja toivon ja luulen, että Merilläkin oli ihan mukavaa. :)

Kuvathan kertovat tunnetusti sanoja paremmin joten vuorossa pienimuotoinen kuvareportaasi. Kyseiset otokset ovat Merin kamerasta eli osa kuvista on myös hänen kuvaamiaan.

Vähän Freitalia


Me likes epäselvät klubin vessakuvat. Nämä siis DowntownistaIlmasia suolatikkuja ja huveja!Weißeritz-joki, joka virtaa ihan tuossa taloni läheisyydessä.

Burgkin linna

Omnomnomlatteajaomenastruudeliaomnomnom

Pakollinen Starbucks-heru (miettikää, tuo kakkupalakin maksoi vain vähän päälle 2€?!)Hyvin päällekäyviä tipusia.Turistikuva!

Tuulen riepottelema tukka ja ateria, joka juomineen kustansi huimat 5,50€

Eli kiitos vain hyvästä seurasta! ♥

Tänään sain muuten postissa myös tällaisen kapistuksen pöytääni täyttämään.


Omat tulostimenkäyttöni tyssähtivät siihen kun Vistanretale ei suostunut vastaanottamaan vanhan tulostimemme asennusta, joten tulostin kaiken tarvittavan siskoni silloisen tappavan hitaan tietokoneen kautta. Siinä touhussa oikeasti välillä meinasi pelihousut revetä ja pahasti, mutta tämä uutukainen on kaikeksi onneksi sulavaliikkeinen ja nopea laser. Koulu kun alkaa niin kaikkea joutuu tulostelemaankin.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia tältä päivältä on kauppareissu, jolloin tuli hieman hymyiltyä ääneen kun bongasin tämän ilmestyksen sulatejuustohyllyssä, enkä voinut sitä sinne jättää.


Tiedän, että siellä ruudun takana hihittelevät nyt ainakin perheenjäseneni, nimittäin Saudi-Arabiassa asuessamme tämä "lehmäjuusto", kuten sitä kutsuimme, teki hyvin kauppansa ja sitä oli lähes aina jääkaapissa. Suomeen palatessamme harmittelimme, ettei sitä täältä enää saakaan (ainoastaan jostain Stockmannilta kai?), ja nyt täällä asuessani siinä se olla tökötti vakkarikauppani hyllyllä. :)

Ettei tämä postaus pääsisi tursuamaan aivan korkeimpiin sfääreihin, ja että itse ehtisin syödä, kirjoittaa työhakemusta ja siivota marsuhäkin vielä tämän vuorokauden sisällä, taidan jättää tällä kertaa tähän ja jatkan muista aiheista myöhemmin.

Syksyistä viikonloppua kaikille! Tännekin kyseinen vuodenaika alkanut vihdoin ja viimein rantautua.

2 comments:

  1. Kuvia katsellessa tuntuu hassulta että elelet siellä. :D

    ReplyDelete
  2. Hehe joo, ei sitä varmaan muutama vuosi takaperin olis ajatellut, et tämmöseen paikkaan päädyn. :D

    ReplyDelete