16 November 2011

Ulkoasupäivitystä

En tiedä, ehtikö kukaan muu tympiintyä siihen, ettei blogillani ollut pitkään aikaan minkäänlaista banneria. Minua rupesi tänään potuttamaan oikein toden teolla ensiksikin päivittämättömyyteni ja toiseksi keskeneräisyys. Tämänöisen inspiraatiokohtauksen tuloksena olisi siis yllä näkyvä tekele. Eihän siitä tietenkään tullut ihan sellainen kuin olin suunnitellut, ja kuvakin jostain viime vuodelta, mutta eipä tuo naamavärkki ole tuosta sen kummemmaksi muuttunut, joten eipä tuo taida olla kovin häiritsevä seikka. :)

Huomenna olisi sitten ah niin ihana vapaapäivä tiedossa ja samalla myös uutta postausta pitkähkön hiljaisuuden jälkeen. Kuten kellonajasta voi päätellä niin punkka kutsuu juuri nyt.

Mitä mieltä olette bannerista, yes or no?

2 comments:

  1. Ehdottomasti YES, ihana banneri! Näytät tosi nätiltä tuossa kuvassa. <3 Ja btw, kirjekin lähtee tänään taas postin matkaan ;) Odottelen jo innolla vastaustasi vaikkei oma lappusenikaan ole vielä ehtinyt edes perille asti :D Heh!

    ReplyDelete
  2. Kiitos kovasti, ihanaa kuulla, että pidät! <3 Itsekin alan siitä pikkuhiljaa tykkäämään enemmän, vaikkei alkuperäiset suunnitelmat toteutuneetkaan, mutta ei tämäkään banneri oikeastaan sen hassumpi ole.

    Ooh, jään odottelemaan sun kirjettä! Viime aikoina ei postiluukusta olekaan tullut paljon mitään kivaa. :(

    ReplyDelete