18 December 2011

Oi aika, minne sä häviät..

Kirjoittelu on jäänyt taas supervähälle, kiitos vain koulun, joulutohinoiden, yleisen kiireen ja väsymyksen sulostuttaman lopun vapaa-ajan. Paljon muita juttuja olen tosin onneksi saanut hoidetuksi, ja joulustressikin alkaa olla omalta osalta takana päin. Piparkakkuja haluaisin vielä kyllä leipoa, mutta sen voin tehdä sitten vähän ennen jouluakin.

Mitäkö olen parina viime viikkona tehnyt?
- koulua, koulua ja vielä vähän lisää koulua
- väsännyt ja kirjoitellut joulukortteja
- ostellut ja tuunannut joululahjoja
- hoitanut ärsyttäviä juoksevia asioita
- värjännyt tukkaa
- käynyt keikoilla, ja oli muuten mahtavat keikat kummallakin bändillä!
- hoitanut marsuja ja siivonnut
- matkustanut viikonloppuna Roban luo

Tuossa taisi olla merkittävimmät tiivistettynä, jotka tulivat mieleen. Kirjoitan tätä tekstiä nyt Roban koneelta, eikä minulla taida olla juuri kuviakaan mihinkään ladattuna, joten tämä merkintä jää nyt tällaiseksi tylsimykseksi. Pienenä informaationa vain, että kyllä minä tätä vielä päivitän, jos jostain vain aikaa repisi! Torstaina minulla kuitenkin alkoi LOMA, jonka tarpeessa aloin kipeästi olla, ja joka toivottavasti tarkoittaa sitä, että ehtisin täälläkin hieman useammin päivitellä.

Nyt menen katsomaan 18. jakson The Joulukalenteria ja autan Robaa tämän läävän siivoamisessa... Kohtahan minä tulen Suomessakin käymään. :) Palailen noihin juttuihin vielä vähän myöhemmin.

2 comments:

  1. Olipa kiva lukea taas kuulumisiasi. :) Täälläkin väsymys painaa kovasti sillä töissä on todella kova tahti päällä, mutta onneksi tämä on vain väliaikaista. Mukava, että lennät kohta taas tänne Suomeen ja päästään vaihtamaan kuulumiset kunnolla pitkästä aikaa. Voimia viimeisiin joulutohinoihin<3

    ReplyDelete
  2. Ähh, uskon että nämä aivan viimeisimmät joulunalusviikot ovat kaikista kauheimpia! Itse odotan tuloa myös todella paljon, ihanaa nähdä taas sua ja muita tuttuja ja muutenkin vaihtaa maisemaa ja puhua taas omaa äidinkieltä, ilman että tarvii kaupassakin miettiä koko ajan, mitä sanoo. <3 Jaksamista sullekin viimeisille kiireille, kohta saa viimein rauhoittua. :)

    ReplyDelete