2 December 2011

Pojat ovat tulleet kotiin
Siinä ne nyt ovat - uudet talvikenkäni. ♥ En kirjoitellutkaan eilen, kun meni niin pitkään koulujuttujen kanssa ja oli jo turhan pimeäkin, ettei kuvien ottamisestakaan olisi tullut yhtään mitään.
Nämä popot bongasin Ebaysta ja olen kauppaan kaikin puolin 110% tyytyväinen. Olin yllättynyt, miten hyvässä kunnossa kengät olivatkaan, vaikka myyjän mukaan kyseistä paria ei saa enää New Rockin omasta kaupastakaan, ja kengät ovat tähän päivään asti olleet kuitenkin käytössä. Hiton hyvin on omistaja kyllä kenkiänsä pitänyt, ja minä kustansin näistä muutaman vaivaisen kympin. Kerrankin mahtava löytö! :)

Olen taas viime aikoina innostunut kirjeenvaihdosta, ja pöydälläni odotteleekin vastausta uusimman kirjeystäväni kirje. 

 
Muutoin kirjoittelen ainakin tähän mennessä vielä vain enimmäkseen suomalaisten kavereideni kanssa, mikä onkin hyvä tapa vaihtaa kuulumisia, jos olemme kovin harvoin samaan aikaan koneella. Siinä on samalla mukana nostalgiaa niiltä ajoilta, kun ei viestitelty mesen kautta, vaan kirjoitettiin kirjeitä jopa useamman kerran kuussa. Harva asia onkaan sen tunteen voittanutta, kun vittumaisen päivän jälkeen kotona postilaatikkoa tyhjentäessä siellä onkin normaalista poiketen kirje. Mieliala kohenee huomattavasti. :) Löytyykö lukijoista kirjeenvaihtajia?

Mutta nyt suursiivous jatkukoon! Robakin on täällä jo muutaman tunnin päästä.

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

4 comments:

 1. Noi saapikkaat on kyl helvetin ihanat! Aika hyväs tikis tosiaan ovat, jos ovat olleet joskus käytössäkin ennen sua O.o Tosi upeet.

  Mitäs muuten joulusuunnitelmia sul on tiedossa, jos saa udella? 8)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kovasti, olen itsekin aivan ihastunut kuten varmaan ilmi jo kävikin. ^^ Vielä kun löytäsin jostain Ebaysta jotku ihanat nilkkurit...

  Jouluksi olen tulossa Suomeen (ääk eli ihan kohta jo), mitä odotan jo innolla! Saan varmaan slaagin kun nään lentokoneen ikkunasta ne kuusimetsät ja rannikkoviivan ja aaaaah <3

  ReplyDelete
 3. Täältä löytyy myös yksi innokas kirjeenvaihtaja ;) Heh! Odottelen joka päivä innolla, milloin kirje napsahtaa taas postiluukusta :)

  ReplyDelete
 4. Tanja: Niin hieman arvelinkin! ;D Kohta sun odotus palkitaan, yritän laittaa tämän viikon lopulla tai viimeistään ensi viikon alussa vähän isompaa erää postia tulemaan, joulukorttien muodossa nimittäin. :)

  ReplyDelete