12 January 2012

Tapahtumaoksennus

Aivan ensiksikin mahtavaa alkanutta vuotta 2012 kaikille! Kauankohan menee taas tottua kirjoittamaan tuo vuosi päiväyksiin... Muutenkin taas hieman epätodellinen tunne, että eri vuosi kyseessä, mutta toivottavasti myös hyvä vuosi!

Blogi on jäänyt viime aikoina valitettavan vähälle huomiolle, varsinkin lomalla ollessani, mitä pyydän kernaasti anteeksi. Sittemmin lomalta palatessani rakas Robani oli päivittänyt Windowsini, ja vasta nyt sain aikaiseksi etsiä koneelle jonkin Photoshopin tapaisen softan, tässä tapauksessa siis kokeiluversion, jotta kuvien muokkaus ja pienennys onnistuisi vähän kätevämmin kuin Paintilla. :)

Jossain merkinnässä jo varmaan mainitsinkin, että viimeiseit arkiviikot Saksassa olivat aikamoisen kiireen ja stressin täyttämiä, eivätkä lomaviikot Suomessa kiireen osalta juuri arkipäivistä poikenneet, pää kolmantena jalkana on pitänyt juosta siellä ja täällä ja tuolla. Minähän siis lensin 22.12. Suomeen ihmisten iloksi ja kiusaksi joulua ja uutta vuotta viettämään. Ensimmäinen meni ihan leppoisasti rentoutumisen, lahjonnan (Sain taas kyllä aivan ihmeellisen ison läjän lahjoja, vaikka minulla ei tainnut paria kolmea enempää toivetta edes olla. Kiitos vain kaikille!) ja lihomisen muodossa, jälkimmäinen Merin kanssa Helsingin Tivolissa vuotta juhlistaen. Kotiintulo ei mennyt aivan putkeen oikein millään osa-alueella, mutta perille selvittiin kommelluksista huolimatta. Nyttemmin olen jo takaisin uudessa kotimaassani ja virunut pitkittyneen nuhakuumeen kourissa tähän viikkoon asti, koulun menin siis hieman muita jäljessä. Motivaatiota oli erittäin vaikea löytää, mutta sekin alkaa pikku hiljaa jostain kaivautua, parempi olisikin kun diplomikoe lähestyy uhkaavasti...

Seuraavassa hieman kuvaspämmiä.

Osa joululahjasaaliista, jonka sain jopa ilman suurempia ongelmia kuljetettua toiseen maahan asti. Läjästä löytyy niin reissulaukku, toilettilaukku, suklaata, kirjanmerkki, yöpuku, patalappu, reseptikirja, Aino-astioita, kynttilöitä, viltti kuin rintsikatkin.

Isiltä sain tämmöisen kapistuksen plus sille laukun ja hiiren, tarpeeseen tulikin. Ei olisi silloin Suomessa ollessakaan muutoin mitään konetta ollut.
 
Kuva


Siskolta saatu toppi, josta en nyt omasta takaa saanut edustuskelpoista kuvaa. Ei sovi muuten unohtaa mainita myös Robalta lahjaksi saatua Tenhin uutta albumia ja teekannua, sekä Roban äidiltä saatua salilahjakorttia, vaikka kuvat puuttuvatkin.

Uutta vuotta Tivolissa


Tein myös muutaman mainitsemisen arvoisen hankinnan.

Paita / Morticia • Lumene-kosmetiikkaa (pakko-ostoksia, kun niitä ei täältä saa) ja kosteusvoide / Anttila

Aiemmin vielä Saksassa ollessani päätin myös kulahtaneeseen hiusväriini kyllästyneenä laittaa itse toimeksi ja värjätä kuontaloni ensimmäistä kertaa kokonaan yksin. Tuskailen samojen ongelmien parissa kuin muutkin punapäät eli miten saada väri pysymään mahdollisimman pitkään. Monia hiusfoorumeita ja -sivuja tutkittuani päädyin tilaamaan Ebaysta Goldwellin Elumen-sarjan punaisen ja lilan värin.


Tavoitteeni oli saada tummempi rubiininpunainen väri, ja olinkin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Vähän kyllä kauhistutti värjätessä, kun hiusväri oli tummanlilaa ja vesi väriä pois pestäessä pinkkiä, mutta onneksi homma päättyi hyvin.


Kuten tuolla ylempänä totesin, olen sairastellut tähän päivään saakka eli yhteensä itse asiassa jo yli viikon. Tässä pienessä yhden naisen ja kahden marsun taloudessa en ole kuitenkaan ainoa pöpöpesäke, nimittäin toinen marsuherroistani on myös sairaana, ja sama tauti on kyseessä mikä viimeksikin eli punkit. Tällä kertaa ne ovat päässeet jo korviin asti ja toinen puoli naamasta jouduttiin ajamaan taas aivan kaljuksi. Se sai myös hieman rajumman lääkekuurin tällä kertaa ja jos tämä ei tepsi niin ei kuulema sitten enää mikään, vaan lopettaminen on ainoa vaihtoehto, jos punkit pääsevät vahingoittamaan aivoja. :( Nyt täytyy siis vain toivoa parasta, ainakaan tämä karvapallero ei ole tablettimuotoista lääkettä ihme kyllä yhtään vielä vierastanut vaan syönyt kurkun päälle murustetun lääkkeen hyvällä ruokahalulla. Toivossa siis eletään.

Nyt lähden tästä kuitenkin punkkaamaan, monia juttuja olisi vielä, mistä kirjoittaa, kuten vaikkapa keikkaviikonloppu jne mutta niistä lisää hieman myöhemmin, ettei pääse tämä merkintä paisuilemaan liikaa.

Tekivätkö lukijat uuden vuoden lupauksia? Onko flunssa ottanut jostain muustakin yliotteen?

No comments:

Post a Comment