28 February 2012

16 things I want to do before I die

Lotta heitti minulle tällaisen haasteen, joten vastaillaanpa!

Listaa 15 tai yli, asiaa mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi. 
Haasta 5 kaveriasi tekemään tämä, sillä moni ei pysty siihen!

En nyt haasta erityisesti ketään, voitte napata tästä haasteen mukaan jos jotakuta kiinnostaa tehdä. :) Käytän tuon saman nettiosoitteen kuvia, joita Lottakin käytti, niin ihania kun ovat.Sitten kun me Roban kanssa asumme siellä Suomen Lapin korvessa, niin meille tulee kyllä kissa. Kissan voisin ottaa mielelläni vaikka heti, mutta rahaa ja tilaa uupuu, koska mielestäni kissaa ei saa vangita sisälle, ellei sitten löydy kissalle itselleen turvallista ja pätevää perustetta. Kun hain marsuni Bambergin eläinkodista, sivukorvalla kuulin, ettei kissoja anneta ollenkaan, ellei asu vähintään 80 neliön kokoisessa asunnossa ja ellei kissalla ole mahdollisuutta päästä ulos.


Inhoan yli kaiken esim. festareilla telttailua, olen siihen hommaan aivan liian mukavuudenhaluinen, mutta oma rauhallinen parin päivän leiri olisi varmasti mahtava kokemus.


Miten olisikaan mahtavaa osata ommella joku korsetti, mekko, takki tai vastaava. Varsinkin viimeisten kohdalla olen niin supernirso ja kerrankin löysin täydellisen yksilön, joka myytiin loppuun juuri kun rahatilanne järjestyi. En ole tähänkään mennessä kelpuuttanut mitään muuta, vaan haluaisin edelleen niin kovin juuri sen takin, ääh..


En ole viime aikoina juurikaan kirjoitellut kirjamielessä. Joskus lapsukaisena sitä tuli tehtyä useamminkin, ja ala-asteaikoina kirjoitin luokan paksuimman kirjan, kun sellaisen tehtävän saimme äidinkielen tunnilla. Ehkä vielä joku päivä...


Kaikenlaiset jännät muuvit, joita tanssiinkin tarvitsisin, haluaisin oppia.


Kävin kokeilukurssin ja myin sieluni. Mahtava laji, joka treenaa kestävyyttä, kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja voimaa. Pakkopakko päästä koulun järjestämälle alkeiskurssille kesälukukaudella.


Kukapa ei haluaisi?


Olen joskus varmastikin jo maalannut kankaalle, mutta maalata itse mitä mieleen juolahtaa ilman koulussa kuvistunneilla annettujen tehtävien ohjeita on aivan erilaista.


(Melkein) joka naisen unelma. :D Itse kuulun niihin, jotka eivät juuri osta ylimääräisiä meikkejä ja inhoavat muutenkin "täydennysostoksia", koska ne tuntuvat hukkaan heitetyltä rahalta. Tällä hetkellä vain raha on oikeastikin vähän este, ettei voi ostella aivan mitä sattuu.
 

Täällä Saksassa minulle onkin sille hyvät puitteet, pelkästään Saksin osavaltiossa (missä asun) on yli 40 linnaa. Linnoista huokuva historia on kiehtovaa.
 

Ratkaisukin olisi yksinkertainen: Piirrä enemmän. Välillä vain tuntuu, että koko luovuus on kuollut, kuivunut kokoon ja murentunut jauhoksi.


Kaulakorut, korvakorut, sormukset, aah. ♥ Ja niin monia upeita koruja on vielä hankkimatta.


Kitarakin löytyisi, itseltä akustinen ja Robalta sähköisiä kaksikin kappaletta, puitteet ovat siis kunnossa. Vaan mistä se itsekuri... Riittääköhän tuo aika koskaan näihin kaikkiin minun harrasteisiin, ei varmaankaan.


Jos äiti tai isukki sattuu tämän lukemaan, no worries: mitään koko selän kokoista häkkyräkuviota en olisi hankkimassa. ;) Aina ajoittain minulla pyörii mielessä semmonen pienikokoinen musta lohikäärme lapaluun kohdalla...

Loppuun vielä pari muuta, joita ei noista kuvista löytynyt.

LIVE IN LAPLAND
 
Kuva
Eikö kuva muka kerro jo tarpeeksi? ♥


BECOME A GOOD POLE DANCER
 
Kuva

Vaikka kädestäni paloi viime treeneissä ihoa pois, en voi lakata tykkäämästä tästä lajista. Pitäisi saada vielä hommattua tuollainen tanko kotiinkin treeniä tehostamaan. Jännää olisi joskus päästä ihan esiintymään asti.

Tässä nyt ei varmastikaan olleet vielä kaikki, mutta kellokin alkaa olla jo sen verran paljon, etten edes jaksa ruveta etsimään lisää kuvia. Mikä tuosta nyt ainakin jäi puuttumaan, olivat esim. valokuvanäyttely ja oma ateljee joku kaunis päivä. :)

Ensimmäiset 14 kuvaa ovat peräisin täältä.

4 comments:

 1. oi vähän kiva postaus, vähän erilainen! :)

  ReplyDelete
 2. älyttömän kivat kuvat oot löytänyt! oli kiva lukea :)
  opinhan jotain uuttakin susta :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kommentista. <3 Tykästyin itsekin niin oli pakko käyttää niitä! Jep, nää tämmöset haastepostaukset on siinäkin mielessä kivoja, että monesti niihin tulee kirjotettua kaikkea muuta, mitä ei normaalisti blogimerkinnöissä kirjottas. :)

   Delete