6 February 2012

Demokraattinen velvollisuus täytetty

Eli kävin siis äänestämässä, Berliinissä asti. Ja jo aikoja sitten viime lauantaina, mutta en ole vain muistanut ja jaksanut päivittää täällä taas viikkoon. Eilenhän nuo vaalit jo selvisikin, eli onnea vain voittajalle! Haluaisin ryhdistäytyä tämän päivittämisen kanssa, mutta kun siitä ei ole vain tullut tähän mennessä vielä mitään.

Kyseinen Berliininreissu oli kyllä siis muiltakin osin aika värikäs sattumiltaan, että päivän päätteeksi ihan nauratti. Kyytiä odotellessa minua tuli halaamaan random hieman pöllyisen näköinen mies, koska erehtyi henkilöstä, perillä suurlähetystöä etsiessämme joku nainen tuli kysymään, etsimmekö jotain, ja kävi ilmi, että hänen miniänsäkin on suomalainen. Kävimme eräässä turkkilaisen pitämässä tyhjässä kahvilassa, ja kun suomalaisen tuttumme kanssa rupesimme keskenämme suomea puhumaan, omistaja tunnisti heti, että olemme suomalaisia ja puhui sitten itsekin siinä vähän suomea. :D Eikä pidä unohtaa palukyytiä, jonka aikana kyytsääjäpariskunta (nainen ajoi) kiisteli välillä kovinkin eleikkäästi 180 kilometrin tuntivauhdissa... Se oli välillä vähän pelottavaakin, en ole ikinä kai ollutkaan noin nopeassa autokyydissä.

Tein myös hieman normaalista poikkeavia ostoksia, vaikkei rahaakaan ole, mutta pitää sitä naamavärkkiäkin jollain pestä. Olen täällä ollessani pohtinut siirtyväni hiljalleen luonnonkosmetiikkaan, kun luottokosmetiikkamerkkiäni Lumenea ei täältä päin maailmaa valitettavasti saa, ja jotenkin suhtaudun noihin Maybellineihin ja tovereihin aika nihkeästi... Ties mitä nekin sisältävät. Kalliimmat merkit, sarjassa Lancôme eivät rahatilanteekaan puolesta tule kysymykseen, joten päätin ottaa hieman selvää paikallisista luonnonkosmetiikkamerkeistä, ja niitähän löytyi.


En tiedä myydäänkö tätä merkkiä Suomessakin, etäisesti nimi kuulosti tutulta, eikä hintakaan huimannut päätä, joten päätin satsata tähän yksilöön. Ja voi että sitä ruusuista tuoksua, se ihan oikeasti pysyy iholla pesun jälkeen. Aivan täysin se ei voimakkaampaa meikkiä poista, mistä vähän miinusta, mutta sitä vartenhan ovat sitten silmämeikinpoistoaine ja kasvovesi. Voin siis kaikille saman ihontyypin (kuiva ja herkkä) omaaville suositella aivan ehdottomasti!

No comments:

Post a Comment