8 February 2012

Viikon OMG:t

Voikohan viikko tästä enää parantua, ja vasta keskiviikossa mennään. Saa nähdä jatkuvatko hyvät sattumukset loppuun asti, ainakin toivoisin niin. :) Viikko on siis alkanut superhyvin, koska...

1. tänne satoi luntaaaa! ♥ Kävin napsimassa heti kuvia tuolla talon takana, mistä sitä tietää, ettei tuo sula kohta jo pois... Viikonlopuksi oli kai luvattukin taas vähän suojempaa säätä


2. tienasin vähän taskurahaa tulkkaamalla iskälle saksankielisen asiakkaan höpöttelyjä. Kelpaa!


3.  sain keikkavalokuvaajan pestin eräästä metallimusiikki-webzinesta, tietysti vähän suhde-etuuksilla (Roba kirjoittelee kyseiseen "lehteen" levy- ja keikka-arvosteluja), mutta tarkoitus olikin, että Roba saa tästedes vähän värikkäämpiä kirjoituksia. :)


4. minulla on ekstrapitkä viikonloppu, kun huominen tunti peruttiin. Perjantaisin ei ole koulua normaalistikaan.


5. sain kutsun työhaastatteluun ja vieläpä siihen paikkaan, mihin viimeisimpänä halusin! Ylihuomenna on siis tämä koitos joten nyt kaikki toivottakaa onnea ja pitäkää peukkuja! Helpottaisi niiiin paljon jos nyt saisin tuon työn.


Kaiken tuon lisäksi Robsukin tulee taas tulevana viikonloppuna tänne päin. Lauantaina olisi tarkoitus mennä jo kuvaamaan ensimmäistä keikkaa jos kaikki menee hyvin. Nom nom. ♥ Mukavaa loppuviikkoa lukijoille!


No comments:

Post a Comment