14 February 2012

Ystävänpäivä

...ja hengaan yksin kotona uskollisen ystäväni tietokoneen kanssa, haha. Sattui keskelle viikkoa, niin Robakaan ei ole täällä ja muutenkin tuo ystävänpäivä on täällä päin vähän enemmän rakastavaisten juhla, joten se siitä sitten. Teille lukijoille kuitenkin mahtavaa ystävänpäivää siitäkin huolimatta! ♥

Työhaastattelukin oli ja meni, hyvin meni sekin ainakin siitä päätellen, että minut kutsuttiin harjoittelemaan. Olin siellä siis eilen ensimmäisen kerran ja huomenna menen taas, ja ensitöllistelyiltä voin todeta, että monilta osin homma muistuttaa aika paljon edellistä työpaikkaani Spice Icea: kiirerysät ja jonot (ne tosin onneksi saa purettuakin nopeasti, kun siinä tiskillä myydään ainoastaan lippuja), kilisevä infopuhelin ja paljon lippulappuja siellä täällä ja muistettavaa, ehkä jopa enemmänkin. Ja saksaksi. Noh, ainakin siitä saa rahaa. :D Uskon myös, että homma helpottaa, kunhan se siitä vähän rutinoituu eikä tarvi kaikkea aina miettiä. Sain sieltä läjän lappusia "kotiläksyiksi", joten olisi illalle vielä vähän luettavaa... Katsotaan mitä tästäkin tulee.

Huomenna olisi taas tiedossa yksi "testikoe". En ota turhia paineita, kun sain viimeisimmästä kuullunymmärtämisestäkin, joka palautettiin tänään, 98,7% oikein. Itse kun luulin, että kuullunymmärtäminen on heikoin osa-alueeni, vaikka olen tähän mennessä aina saanut juuri siitä parhaimman tuloksen. Voi kyllä johtua siitäkin, että se luetaan aina kaksi kertaa.

En muuten tiedä, kuinka moni teistä tiesi, että


...omistan ompelukoneen? ♥ Hankin sen itse asiassa jo kauan aikaa ennen joulua vaan en ole siitä tänne raportoinut saati edes kokeillut sitä, kun pitäisi kai lankakauppaan sitä ennen eksyä. Vino pino noita korjattavia vaatteita alkaa ollakin.

Kuva
Olen viime aikoina myös vähän nostalgioinut ja katsellut uusiksi lapsuuden lempisarjaani Charmedia (en jaksa kirjoittaa sitä pitkää suomalaista nimeä). Voi niitä aikoja. :D Ensimmäinen tuotankausi on yhtä jaksoa vaille paketissa, hehs.

Löytyykö lukijoita kyseisen sarjan (entisiäkin) faneja?

4 comments:

 1. Mukavaa ystävänpäivää. Aika tylsä päivä ollut kyllä, tosin piristi kun postissa tuli odottamani Tiktakin karaoke -dvd :D. Joskus peruskouluaikoihin ystävänpäivä oli jotenkin tärkeä ja tuli kavereiden kanssa vaihdettua lahjoja. Ei olla kuitenkaan miehen kanssa sitä mitenkään erityisesti vietelty eikä olla kai koskaan mitään lahjoja silloin toisillemme annettu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vain, samoin sullekin! Haha, en ole siis ainoa, joka on nostalgioinut viime aikoina. :D Niinhän se oli, ja koulussa piti joka vuosi askarrella ne hiton halaussydämet, johon sitten kerättiin kaikkien randomienkin nimet. Ei mulla mitään ystävänpäivää vastaan ole, mutta ystäviä pitää toki muistaa oma-aloitteisesti muinakin päivinä. Mun miekkonen kuuluu myös niihin, joka ei näistä "turhista juhlista" perusta. :D

   Delete
 2. Charmed on ihan huippu! Tai ainakin oli silloin kun sitä katsoin, en tiedä nappaisiko enää niin kovasti, mutta mielelläni katsoisin pitkästä aikaa. :) Ei vaan tahdo löytyä noita ensimmäisiä tuotantokausia mistään. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä sitä välillä nauraa, miten jotkut jutut on enemmänkin naurettavia, ja se 90-luvun muoti napapaitoineen kaikkineen... Mutta ihan hauska sitä on seurailla siitäkin huolimatta aikansa kuluksi. En tiedä, mistä oot yrittänyt niitä etsiä, itse olin paha ihminen ja latasin kaikki tuottikset torrentteina, aika monia hyviä sivustoja on vaan poistettu viime aikoina kaiken maailman ACTOjen sun muiden takia, mutta luulisi esim. isohuntista tai piratebaysta löytyvän, jos siis netistä haluat ladata. :)

   Delete