27 March 2012

Saatua ja hankittua

Aivan ensin kaikille tiedoksi: Kokeen tulokset tulivat tuossa viime viikolla ja sain kuin sainkin sen parhaan tuloksen, DSH-3:sen! ♥ Aika uskomatonta, sillä kielioppiosiolla... Voipahan jälkeen päin nauraa tuolle angstipostaukselleni! Nyt on kyllä huisin helpottunut olo.

Minulla olisi teille taas niin kovin paljon kerrottavaa, mutta juttuja on pakko jakaa vähän eri postauksiin, ettei mene aivan plörinäksi koko homma. Nettikin oli hiljattain pari päivää alhaalla, minkä vuoksi tämä kirjoittaminen viivästyi taas entisestään. Tänään keskityn kuitenkin uusimpiin hankintoihin / saatuihin juttuihin, ja ne keitä ei materiahöttö kiinnosta, voivat tietysti rauhassa skipata tämän postauksen.Uudempaa pärstäkuvaa, tosin helmikuulta sekin, eli ei aivan viimeisintä. Olin tuona iltana menossa Roban kavereiden kanssa paikallisiin "Fasching"-pippaloihin ja pääsin samalla ulkoiluttamaan samana päivänä postissa tullutta mekkoa. Kuvastahan mekko ei näy, parempikin kuva olisi, mutta kirjoitan tätä Roban koneelta, eikä tuo Dropbox-ohjelma halunnutkaan siirtää kaikkia valitsemiani kuvia tälle koneelle, niin se jää nyt tältä kertaa. Tämäkin postaus on odottanut jo niin kauan, etten enää viitsi liikoja pantata kirjoittamista.

Kasvipohjainen hiusväri - Sante, silmänympärysvoide - Logona, kulmakynä - Sante 

Edellisestä kuvasta varmaan näkeekin, että tukkani on ollut kipeästi värjäämisen tarpeessa. Päätinkin kokeilla tyveeni tätä kokonaan kasvipohjaista väriä kun ei tuo Goldwellin Elumen tyvikasvuun ja luonnolliseen hiusväriin juurikaan tartu, niin hyvä väri kuin muuten onkin. Johtunee kai siitä, kun on hapetteeton väri kyseessä?
Luonnonmukaisille hiusväreille tyypillisesti tämäkin väri oli jauhomuodossa, joka tuli sekoittaa veden kanssa puuromaiseksi töhnäksi, mahdollisuuksien mukaan mielellään jopa punaviinin tai mustan teen kanssa intensiivisemmän värin saavuttamiseksi. Kumpaakaanhan minun taloudestani ei tällä kertaa löytynyt joten vedellä mentiin. Valmis töhnä haisi kyllä aavistuksen kuvottavalta, eikä paljoa houkuttelevammalta näyttänytkään. Päätin sitten kuitenkin latoa mössöä tyvikasvuuni, sen jälkeen Ellua latvoihin, jonka jälkeen toivoin parasta. Tulos: oranssahtava tyvikasvu, punaiset latvat, räjähtänyt kylpyhuone. Lämpimämpi haude olisi varmastikin auttanut, mutta minkäs teet kun ei ole saunaa eikä aurinkokaan ihan niin lämpimästi paistanut? Taitaa siis minun osaltani jäädä nuo luonnonvärit toistaiseksi vielä kaupan hyllylle, vaikka muuten mielelläni niitä käyttäisinkin. Edelleen pitäisi käydä kaupassa etsimässä joku järkevä väri tuohon tyveen...
Silmänympärysvoide on tarkoitus testata vähän myöhemmin, kulmakynään sen sijaan olen ollut tyytyväinen. Minulla nuo kynät vain tuppaavat kulumaan niin äkkiä, ja siinä mielessä kynä on varmastikin hiukkasen tyyris.

Viimeisenä mutta en vähäisimpänä esittelen tämän uutukaisen:


Uusimman objektiivitulokkaani Tamronilta, etukäteissynttärilahjastani kiitokset menee äiskälle ja isukille! Nyt on viimeinkin sitä kaivattua valovoimaa myös keikkailuiltoihin. :) Jatkan seuraavaa postausta näillä aiheilla, kuin myös uusimmilla kuulumisillani..

Pari muutakin juttua olen näiden lisäksi viime päivien aikana kotiuttanut, mutta kerron niistä mieluusti lisää, kun on kuvatkin. Tuolla kaunokaisella kelpaa nyt kuvaillakin.

Mukavaa alkanutta viikkoa lukijoille!

2 comments:

  1. Hommailin tossa itselleni joku aika sitten vähän luonnonkosmetiikkaa ja täytyy sanoa että tykkään paljon enempi kun noi markettimömmöt joita yleensä oon käyttänyt. Hiusvärejä en ole kokeillut mutta oon kyllä niistäkin lueskellut, en taida ihan heti kokeilla. Tänään laitoin noita vanhoja mömmöjä tosin naamaan kun pelkään että noi purkit loppuu reissun aikana muuten, eikä oo ollenkaan kiva fiilis. ):

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itsekin oon sitä mukaa täyttänyt varastoa luonnonkosmetiikalla kun vanhat loppuu. Ainoa pettymys oli kyllä tosiaan tuo hiusväri, eikä sen mössön levittäminen oikeasti ollut mitään herkkua, kylppärikin oli ihan täynnä niitä ruskeita palleroita levittämisen jälkeen. Varmasti olisi tullutkin parempi oikealla lämpöhauteella, mutta mistäs mä sellasen tohon hätään... Voi ei, uskon et parempaan tottuneena ei oo ollenkaan kiva tunne. :D

      Delete