30 April 2012

Vappuja

Viettäkäähän herrasväki ja lukijakunta oikein mukavaa vappua. Mä itse kyhnään koko illan kotona ylhäisessä yksinäisyydessäni seuranani nämä kaverukset.

Lähileipomon munkit, itsetehty sima ja wannabe-Smirnoff Ice-pullo, kun kaupasta ei löytynytkään sitä alkuperäistä. -.-



Että näin. Tylsiä nämä (itä-)saksalaiset, kun eivät vappua mitenkään juhli, vaikka päivän tarkoitus on täällä kuta kuinkin sama ellen aivan väärässä ole. Kyllä tehtyä työtä pitäisi nyt vähän juhlistaa hei. :D Myöskään juhannusta täällä ei näytetä juuri viettävän, mikä on sääli... Ei sillä, että homman tarvitsisi olla semmosta ryyppäjäismenoa niin kuin Suomessa, mut vähän kalkkismeininkiä tällainen on mun makuun. Ainoa juhla, joka pistää saksalaiset ihan pois tolaltaan, näyttää olevan tuo helmikuinen Fasching, ja kuka nyt keskellä helmikuuta juhlimaan lähtee kun sen voi tehdä keskikesälläkin parhaaseen ulkonaoloaikaan. Täällähän opiskelijatkin käy kesä- ja heinäkuussa(!!) ahkerasti koulua, koska jostain kumman syystä saksalaiset ovat koulussa mieluummin talvella ja kesällä kuin syksyllä ja keväällä. Mutta minkäs teet.

Loppuun vielä pari pärstäkuvaa, lakin kanssa tottakai. Eihän tuon kanssa nyt ole mitään iloa uloskaan mennä kun ei täällä kukaan valkolakin merkitystä ymmärrä. Tähän on siis tyydyttävä. :D




Eli pitäkääpä hauskaa munkin puolesta. Itse koitan saada simahuurut aikaiseksi, katson Charmedia, nautin ikkunasta sisään tulevasta lämpimästä tuulesta ja popitan alla olevaa biisiä. Teille samalla vähän vappumusaa.



Huoratron - Trolls

Ps. Lisää kuulumisia on tulossa piakkoin. Mulla oli postauskin jo melkein valmiina kunnes painoin valitse kaikki-näppäinyhdistelmää epähuomiossa ja poistin kaiken kirjoittamani, minkä jälkeen ihana Blogger tallensi tietysti viimeisimmästä versiosta luonnoksen. Perkele

4 comments:

 1. Äh, eivätkö saksalaiset juhli vappua! Voihan mälsä. Mukava kuitenkin, että juhlistit silti itsenäisesti, simat ja kaikki :) Hihi, hyvähyvä!

  Ja en tiedä auttaako, mutta otin myös itse tooosi rauhallisesti, lähes selvin päin oltiin, koska on pieni pääsykoe stressi.. :) Milloin olet muuten palailemassa taas tänne Suomeen päin?

  Kirjekin on tällä hetkellä työn alla. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän täällä siellä sun täällä oli jotain ihme iltatansseja tms mut ei mikään koko kansan juhla ole tuo vappu ei. :< Kuten tekstissä jo totesin, tuntu se vähän tylsältä kun tiesi, mitä olis samalla Suomessa voinut tehdä. :D Mutta simat tein ja muutamat munkit hain leipomosta niin oli niistä sentään jotain iloa myös. Simaakin vielä yks pullo jäljellä ja kesällä pitää varmaan tehä taas uudet satsit, kun tuo Robakin sen verran siitä tykkää.

   Suomeen oon tulossa elokuussa, se on vihdoinki varmistunut. :) Lentoliput pitäs laittaa vielä varaukseen. Odottelen kirjettä innolla. ;)

   Delete
 2. Sulle on haaste mun blogissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitoksia, vastailen piakkoin. :)

   Delete