22 May 2012

11 kysymystä

Eli haastelinjalla jatketaan. Tämä blogeissa paljon pyörinyt haaste sattui nyt sitten munkin kohdalle ja homman tarkoitus olisi vastailla haasteen antajan (kiitos Karoliinalle!) yhteentoista tehtailemaan kysymykseen, minkä jälkeen haaste pitäisi laittaa eteenpäin yhtä monelle bloggaajalle omien kysymysten kera.


1. Jos voisit, muuttaisitko menneessäsi jotain/tekisitkö toisin?
Vähän nuorempana voivottelin useamminkin, että voi kun olisin tehnyt sitä ja tätä toisin, niin  asiat olisi nyt paremmin ja mulla olisi enemmän ystäviä jne. Nyt myöhemmin ajattelenkin enemmänkin niin, että kaikella on todennäköisesti ollut tarkoituksensa ja tähän on nyt päädytty sen kaiken hyvän ja huononkin seurauksena. Jos olisin tehnyt jotain toisin, joku asia tänäkin päivänä saattaisi olla toisin, ties vaikka huonomminkin. En siis muuttaisi mitään. :)

2. Oletko muuttunut paljon viiden vuoden sisällä?
En ole vielä mikään vanhus, mutta olen tähän mennessä muuttunut viimeisten viiden vuoden sisällä eniten ikinä ja eritoten aikuistunut aiempiin vuosiin nähden. Kai.

3. Mikä sinua inspiroi?
Varmastikin noin yleensä luonto. Pyrin tekemään arkipäivän ratkaisuja niin luontoystävällisesti kuin vain mahdollista. Myös luovassa mielessä luonto on oiva inspiraation lähde valokuvaamiselle, maalaamiselle ja piirtämiselle, joista kahta viimeistä tulee tosin vähän harvemmin nykyään harjoitettua.

4. Suurimmat pelkosi?
Harvoja asioita pelkään ihan oikeasti, mutta aina silloin tällöin menettämisen pelko yrittää kalvaa. Toinen on väestönkasvu ja ihmiset, ties mihin tämä maapalloparka vielä päättyy kaiken sen ahneuden ja typeryyden takia... Varmasti ovat ihmiset sitten iloisia kun tuhoavat itse itsensä, säälittävää. :')

5. Entäpä haaveesi?
Näitähän riittäisi, mutta suurimmat tällä hetkellä ovat muutto Lappiin ja kehittyä ehkäpä jopa ammattilaistanssijaksi.

6. Oletko "löytänyt itsesi"?
Matkalla varmasti oikeaan suuntaan ainakin ollaan. Useampi vuosi vielä kuitenkin edessä. :)

7. Onnellisin hetki elämässäsi?
Joku ihana päivä, kun kaikki oli yksinkertaisesti hyvin. Onnellisimmat hetket koostuu yleensä vieläpä ihan pienistä asioista.
 
8. Mikä tekee sinut iloiseksi?
Tuo edellinen postaus valottaa varmaankin aika paljon.

9. Mitä puuhailet mieluiten vapaa-ajallasi?
Ihan yleiseen datamiseen menee aika paljon aikaa, noin muuten käyn harrastuksissa, luen, valokuvaan, teen kotisivujuttuja tai kokkaan tai leivon jotain erityistä. Niin ja kirjoitan tätä blogia tietenkin. ;) Jos satun Robaa tai kavereita näkemään niin heidän kanssaan teen tietenkin jotain kivaa.

10. Mitä haluat tulevaisuudeltasi?
Oon varmaan aika tylsä, kun itse en tarvitse maailman ympäri matkustelua. :D Jonkin verran haluan toki matkustaakin, mutta enimmäkseen toivon työtä, jossa viihdyn, tasapainoista yhteiselämää Robsun kanssa jossain päin Suomen Lappia silloin tällöin ylläreillä maustettuna ja ehkäpä joskus ihan oikeisiin tanssikisoihin osallistumista. Onnellisena oloa näin tiivistetysti.

11. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi vai muuttaisitko jotain? Mitä?
Tästäkin asiasta on käyty monenmoisia angsteja läpi, mutta nyt alan olla tälläkin saralla siinä vaiheessa, että tältä näytän ja sillä siisti, ja joskus olen jopa aika tyytyväinenkin ulkonäkööni. En varsinaisesti muuttaisi mitään, mutta tuo keskivartalon seutu saisi olla hiukkasen timmimpi ja haluaisin pidemmän tukan. :o Ensimmäinen kohta: Tee asialle jotain, ja toinen kohta: Kärsivällisyyttä niin kyllä ne hiuksetkin kasvaa. ;)


Sitten mun kysymyksiin...

1. Jos sinun pitäisi valita yksi ruokalaji, jota söisit koko loppuelämäsi, mikä se olisi?
2. Viihdytkö enemmän linssiluteena vai kameran takana?
3. Mikä oli ensimmäinen ulkomaanmatkasi? Kerro siitä jotain. Jos et ole käynyt ulkomailla niin voit kertoa myös jostain onnistuneesta kotimaan matkasta.
4. Minkä taidon haluaisit osata?
5. Onko lasi puoliksi täynnä vai tyhjä?
6. Minkä näistä valitset: löhöloma rannalla, kulttuurintäyteinen kaupunkiloma vai patikointiloma luonnon helmassa ja miksi?
7. Kerro viisi ensimmäistä ajatustasi, jotka putkahtavat mieleen juuri nyt.
8. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?
9. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
10. Mitä sinussa ihmiset kehuvat eniten?
11. Mihin uskot? En tarkoita välttämättä uskontoa, se voi olla periaatteessa mitä vain.

Tämä samainen haaste on ollutkin jo aika monessa lukemassani blogissa, eli yhtätoista en saa täyteen, mutta ne, keillä en ole haastetta nähnyt, tästäpä saatte. :D Eli haastan seuraavat blogit:

elokuun
Pohjoista viljaa
tyttö sinä olet tähti
Lady Vampiric
Unikuvia

Ps. Saatanan silmätulehdus....

No comments:

Post a Comment