26 July 2012

Se hyvä biisi

Tättärää ja täällä taas. Kesällä sitä luulis olevan enemmän aikaa päivitelläkin, mutta kuinkas taas kävikään... Viime päivinä ei ole oikeastaan edes mitään tapahtunut muutamaa työpäivää ja ajoittaista Saksa on paska maa-angstia lukuunottamatta, mikä toki myös osaltaan vaikuttaa päivittämättömyyteeni. Hyvä että pahin kerkesi mennä ohi, meinasin tänne laittaa täyslaidallisen kiukkua ja änkyrää, mutta päätin jättää kuitenkin väliin. Viimeisin koulupäivä tänään tosin aiheutti taasen muutamat facepalmit ja päänpuistatukset, niin kaoottista ja alkeellista toimintaa välillä tuo yksi kurssi että ei mitään rajaa... Saatte kyllä suomalaiset toverini olla supertyytyväisiä korkeakouluihinne, jos nyt pystysin jotenkin taikomaan Roballe mahtavat suomen kielen taidot ja valmiin tutkinnon, tulisin varmaan aika äkkiä sinne. :D Ei tuokaan koulu toki varmaan ihan läpimätä ole, esim. yliopistoliikunnan kurssit on älyhalpoja, ja tarjontaa löytyy laidasta laitaan. Siitä ilmoittautumissysteemistä voidaan sit taas olla montaa mieltä...

Ystäväni Merikin oli tässä välissä käymässä täällä lomailemassa ja mua moikkaamassa. Kameraa ei itse tullut kiikutettua mukana, omia kuvia mulla ei siis valitettavasti ole. Puolitoistaviikkoisemme koostui suurimmaksi osaksi kahvilakäynneistä, shoppailusta ja yleisestä rentoilusta, olihan Meri tullut tänne lomailemaan ja itselläni oli ohessa kouluakin, joten rauhallisempi meno teki kummallekin varmasti terää. Sen sijaan viikonloppu oli, yllätys kyllä, sullottu aivan täyteen ohjelmaa, harvoin sattuukin kaikki jutut "ihanasti" viikonlopun jokaiselle päivälle... Perjantai alkoi saatanallisen aikaisella aamuvuorolla ja jatkui illalla saksalaisen kaverin tervetulo"kellari"juhlilla. Lauantaina oli tanssiryhmän kesäpiknik, missä vielä kesäisen infernaalisessa helteessä poltin itseni. Pahemmin ei onneksi käynyt, en ikinä unohda niitä parin vuoden takaisia vesikelloja nenänpäässä ja niin pahasti palaineita polvitaipeita ja olkapäitä, että pahaa teki nukkuakin.

Leikkimielisessä tietovisassa, jonka voittajat loppujen lopuksi arvottiin, onnetarkin suosi 10 euron lahjakortin muodossa. Kiva päivä oli. :) Seuraavana päivänä olikin sitten taas treenit ja sitä ennen Roban äiskän viiskymppiset. Että semmonen vaatimaton viikonloppuohjelmisto.

LUSHin viimekertaiset ostokset. Lemony Flutter kynsinauha- ja jalkavoide, Blue Skies & Fluffy White Clouds vaahtokylpy"pallo", American Cream hoitoaine ja Trichomania kiinteä shampoo.

Jokaisesta olen tähänastisten käyttökokemusten perusteella tykännyt kovasti. Tuo hoitoaine tekee hiuksista aivan mahtavan tuntuiset ja kiiltävät, kyllä, jopa mun hevosenharjasta! Kylpypallo taasen tuoksuu ihanan rentouttavalle patchoulille ja on koostumukseltaan snadisti öljyinen, mikä tekee terää kuivalle hipiälle. Eron huomaa tämän ja tavallisen saippuavaahtokylvyn välillä selvästi.

Hieman sekava postaus, jospa nyt koittaisin vähän tsempata tämän tahdin kanssa, jotta tieto olisi vähän ajankohtaisempaa eikä aina kuukauden vanhaa höpötystä. Olen myös tässä puolivakavasti (no jo on vakavaa) harkinnut, jos tekisin blogista kaksikielisen lukijakunnan laajentamisenkin toivossa. Yhden ulkomaalaisen seuraajan olen lukijalistaltani jo bongannut, ehkä olisi siis jo aika. :D

So what do you think, a translation in English at the end of every entry, yay or nay?


Ps. Otsikon niminen biisi on oikeasti olemassa! Ja kestää 6 sekuntia. Muhaha. :D

1 comment:

  1. Heitänpä sulle haasteen! Osoite on tuossa: http://heraworld.blogspot.fi/2012/08/haastetta-ja-seitsemaa-faktaa.html

    ReplyDelete