19 September 2012

Kouluunko?

Eli saksalainen arki jatkuu. Jännä juttu, miten sopeutuvainen olento ihminen onkaan, vaikkei Suomi-kaiho aivan täysin koskaan poistukaan. Täällä nököttäessä tuntuu taas siltä, kuin en missään muualla ois ollutkaan. Kyllähän täällä Saksassakin kaikesta huolimatta asuu, ja paljon hyviä puoliakin löytyy Suomeen verrattuna, mutta toisaalta taas hyvin paljon niitä juttuja, mitkä saa hiukset irtoilemaan... Voisin joskus tehdä ihan listapostauksen hyvistä ja huonoista puolista, semmosen perus ulkosuomalaispostauksen. :D


Koulun varsinainen alkukin lähestyy hämmentävän kovaa vauhtia, jostain syystä olen sen ajatuksen onnistunut pitämään täysin taka-alalla. Eilen kirjoittelin tervetulokirjeen mukana tulleita orientaatiopäivämääriä ylös ja tajusin että ei helevata, noihan on jo seuraavalla viikolla. :D Pieni jännärifiilis iski päälle, vaikka kouluinstituutti systeemeineen sinänsä onkin jo tuttu - onneksi - mutta just sen takia en usko, että alku olisi ihan hirveää jännärikakalla istumista. Huvittavaa ajatella, että niille tuleville saksalaisille fukseille tuo koulu on tuntemattomampi kuin mulle.

Lukkaria olen ahkerasti koittanut koota kokoon, mun koululla kun eivät ole ilmeisesti vielä keksineet kurssinvalintaportaalin kätevyyttä, vaan ensimmäisellä tunnilla kirjotetaan nimi listaan ja sillä hyvä. Lukujärjestys tehdään itse koneella tai käsin, miten kukin parhaakseen näkee. Harmaita hiuksia ovat aiheuttaneet myös erittäin epäloogiset (teknillisen.... my ass) yliopiston nettisivut sekä epätoimivat linkit. Venäjän ainesivuilta en saanut ensiksi Chromella ladattua koko saatanan tiedostoja, kokeilin sitten eri selaimella ja johan rupesi toimimaan. Joku Igor taas ollut toilailemassa eikä ajatellut, että uusien opiskelijoiden sekaan saattais eksyä joku nörtti Chrome-selaintensa kanssa... Taidehistorian sivustolla ei mennyt paljoa paremmin, olin juuri lisäämässä viimeiset kurssit ja yritin avata uutta sivustoa, niin koko paska oli yhtäkkiä salasanasuojattu? Tässä vaiheessa meinasi olla jo itkupotkuraivarit lähellä ja suuri huoli siitä, mitä koko opiskelusta tulee, kun organisointi on näin ala-arvoista... Mä niin suoritan maisterini Suomessa. ♥

"Appiukon" synttäripirskeetkin olivat tuossa viimeisimpänä viikonloppuna, joten sain kerrankin syyn tälläytyä taas muutaman päivän edestä.

Paita Queen of Darkness, second hand korsetti Odium Clothing
Hame Hell Bunny • Stay upit second hand
Kengät Iron Fist Sormus Bijou Brigitte 
Korvakorut Ragnarök-festareilta

Mistä päästäänkin seuraavaan aiheeseen eli näihin ihanaisiin, jotka huusin itselleni Ebayssa.

Adam & Evil, Iron Fist

Käytännöllisyydestähän nuo ovat kaukana, mutta kun oon niin lopen kyllästyny aina ostamaan tylsiä kenkiä... Päkiätyynytkin löytyy kaapista, vaan oon niin laiska käyttämään niitäkin. Ois vissii korkea aika opetella.


Kenkähyllyni lisäksi myös kämppä on kokenut hieman level uppia viime päivinä, kiitos kihlajaislahjarahojen. Lompakkoa tuli kevennettyä eilen parin muunkin ostoksen muodossa, mutta taidan kertoa ostoksista ja uusista hankinnoista lisää seuraavassa postauksessa. :) Suomestakin tarttui jotain mukaan, niin menee sekin kärpänen sitten samalla iskulla.

4 comments:

 1. Tyylikäs asu! Mukavaa, että sullakin alkaa varsinainen opiskelu nyt siellä Saksassa. Jännää kuulla sitten millaista siellä on ja vertailla kokemuksia tänne Suomeen :)

  Hurjasti tsemppiä ja opiskeluintoa! Toivottavasti kirjoitellaan taas pian. Miss u <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän. ♥ Voit vaan kuvitella, miten oon itsekin oottanut, luulin että oisin päässyt jo tänä keväänä alottaa vaan ei, kielikurssilukukauden jälkeen seurasi orientaatiolukukausi, ei sillä että se olis täysin hyödytön ollu, mutku siihenkää ei tietenkää saanu opintotukea niin almuilla on eletty tämä vuosi... Nyt pari päivää sitten laitoin riemuissani Kelalle opintotukihakemuksen netissä ja vein liitteet postiin. :D

   Koitan kyllä nyt päivitellä oikeesti useammin ja kertoilla millasta tuolla on. :) Ja mä vastaan sun kirjeeseen pian! Lojunut jo aivan liian kauan tuolla laatikossa. Kuin myös tsemppiä sulle ja toivottavasti nähdään taas sit jouluna/uv:nä. ♥

   Delete
 2. That iron fist shoes are just breathtaking, never saw that ones before, I have my eyes for a while on the "fang ones" for a while.
  The whole outfit it's quite glamorous and beautifull, specially that amazing skirt, sorry i can't comment on the text itself.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for the comment, nice that gave one despite the wrong language. ^^ Yeah I also saw them just randomly on eBay and the happened to be my size so I bought them, never seen them before this too. Thanks also for the nice compliment, the skirt is from Hell Bunny in case you'd like to know. I've been thinking about translating my writings yet to English so perhaps you'll understand it all some day, I'll see what I'll do since it's quite a work to write everything twice.

   Delete