31 October 2012

Lokakuun viimeinen...

...ja samalla Halloween, joten hupaisaa kurpitsajuhlaa vain kaikille! Omat pippalot vietän tosin vasta tulevana lauantaina, kun meni viime viikonlopun suunnitelmat taas ristiin rastiin ja menivät itse asiassa senkin jälkeen, mutta onneksi ei omia suunnitelmia haittaa se. Oletteko itse jo juhlineet vai juhlitteko lauantaina kuten minäkin?

Phuuuu, jopa on koulu taas pitänyt mut kiitettävästi kiireisenä... Lukkari on tässä kolmen viikon aikana muuttunut useampaankin otteeseen, ja tällä hetkellä tilanne on semmonen, että _kolmena_ aamuna viikossa koulussa pitäisi olla terävänä klo 7.30, ja yksi juuri noista päivistä kestää iltakuuteen... Eli aamulla puoli kuus hop ylös punkasta ja iltaseiskalta vasta kotona. Täällä on tänään ollut tosin pyhä ja se sattu just sille pitkälle päivälle, joten oon viettänyt ansaittua vapaapäivää. ♥ Eilen kyllä huomasi, että oon pienen loman tarpeessa, kun olin jo ihan varma, että hukkasin kännykkäni, joka löyty loppujen lopuksi takin rinnustaskusta... Ratikkapysäkillä huomasin, ettei puhelin ollutkaan totutussa taskussa, ja kaivoin reput ja kassit ja taskut mukamas läpi, vaan kun ei löydy niin ei löydy. Lähdin sitten pikapikaa takas luentosalille etsimään sitä, ei tietenkään löytynyt ja päätin sit vaan lähteä kotiin ja koittaa kysellä kavereilta, löysikö ne jotain lattialta. Kävin sitten kans liittymäntarjoajan sivuilla katsomassa ohjeistusta, miten sim-kortti lukitaan jos on puhelin hävinnyt, mutta sen sijaan löysin jäljityspalvelun, jota päätin sit kokeilla, ja kummastus oli melkonen, kun kartta näytti kivenkovaan mun osoitetta. Tyhjensin kaikki kassit ja taskut ja kävin takin huolella läpi niin löytyihän se sitten. Mikä lie tunarikohtaus, oisin kyllä ihmetellyt, kun en ole tähän päivään mennessä ikinä hukannut puhelintani. :D

Mutta siis, tämä vapaapäivä on kulunut pitkälti tukkaa värjätessä, meni taas hermot tyvikasvuun ja halusin saada kuontalon värjätyksi joka tapauksessa ennen juhlia. Huomenna tai perjantaina tuskin ois edes aikaa, kun ohjelmassa olisi ainakin koulua, työharjottelu, kaupassa käyntiä ja tanssitunti, juhlien valmistelua unohtamatta. Ohessa teille kämänen webkameramaistiainen uudesta tukasta, joka on luonnossa paljon kirkkaampi mitä kuvassa. Sunnuntaiglamourin kruunaa XL-kokoinen (väärinkirjoitettu) Nordan Vinter-lököpaita.


Koitan saada kyhättyä teille kunnollista kuulumispostausta pian, tuntuu vain, että aika loppuu välillä totaalisen kesken tai sitten olen koulun jälkeen niin rikkipoikki joko aikaisen herätyksen tai pitkän päivän jälkeen, ettei vaan jaksa enää kirjoittaa tai ottaa kuvia tai mitään muutakaan. 4 tunnin päikkäritkään ei ole enää mitään uutta... :D

Kovin tekis mieli tehdä tuolle tukalle jotain, leikata siis vaikka joku uusi tyyli vaihteen vuoksi. Tollasena se on roikkunut nyt useammat vuodet ja alkaa ottaa vähän nuppiin. Ideoita? Poikatukat ja kananperseet on poissuljetut. ;)

2 comments:

 1. Täälläkin juhlitaan Halloweenia vasta tulevana lauantaina, olen aina mieltänyt Pyhäinpäivän "suomalaiseksi" halloweeniksi (:

  P.S. Huikee tucca <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se kieltämättä menee siinä samassa rytäkässä, en tullut aiemmin ajatelleeksi, mutta tosiaan hyvä että valitsin juuri sen viikonlopun. (: Oon nyt jo ihan kipinöissä täällä ja kaiversin elämäni ensimmäisen kurpitsalyhdyn.

   Tänks! ♥ Juhlakuvista varmaan erottuu sitten se paloautonpunaisuuskin. :D

   Delete