20 November 2012

Kosmetiikkamyyjä esittäytyy

Juhlintojen jälkeen koittaa aina arki. Enää päiviä ei rytmitä juhlien jatkuva suunnittelu ja ostoslistojen kasaaminen. Moni muukin ehkä muistaa tunteen juhlien jälkiä siivotessa, että "tässäkö se sitten oli", viikkojen suunnittelut. Juhlat on aina niin nopeasti ohi. Tykkään hirveästi suunnitella kaiken maailman juhlia ja juttuja, mutta nyt taitais olla koulutehtävien vuoro, kunpa olisin niiden kanssa yhtä pitkäjänteisen omistautunut kuin juhlien järjestämisen. :D

Mulla olisi ensimmäinen suullinen esitelmä reilun viikon päästä, tähän mennessä olen kirjastossa vähän keräillyt tietoja, mutta tänään olisi kyllä aivan pakko jatkaa hommia, että silloin koitospäivänä esittämisestä tulisi jotain, mullahan on pelkän tiedonkeruun ja järkevän kasaamisen lisäksi vielä lisähomma ulkomaalaisena, koska joudun käymään kieliasun erikseen läpi, että kaikki on oikein ja miettimään enemmän, miten nyt ilmaisen tämän ja tämän jutun. Mutta eiköhän tästäkin Roban pienellä avustuksellä selvitä. Kasa venäjän ja latinankin tehtäviä odottelis tuossa pinkassa. Я не люблю...

Työrintamaltakin kuuluu hyviä uutisia, mä pääsin nimittäin jouluapulaiseksi, enkä mihin tahansa räkälään vaan ehkä joillekin teistäkin tuttuun ranskalaiseen luksuskosmetiikkaliikeeseen L'Occitane en Provence'en.
Tuolla mä siis joulukuussa hiippailen. :) Tuotteisiin en ollut aiemmin kovinkaan tutustunut, pari kertaa olen silmäillyt liikettä sillä silmällä, ja Suomessahan tämän liikkeen tuotteisiin voi törmätä Helsingin Manskulla tai sitten Stockmannilla. Ihonhoitotuotteet soveltuvat enimmäkseen ehkä aavistuksen vanhempaan makuun, mutta yksi hoitosarja löytyy myös nuoremmille, unohtamatta kokonaista sheavoi-sarjaa, joka on kuivan talvi-ihon pelastus. Valikomaan kuuluu myös paljon ihania tuoksuja, tuoksukynttilöitä ja -pusseja, saippuoita, huonetuoksuja sekä tyynysuihkeita, joiden tarkoitus on taata rauhallisemmat yöunet ja vähentää jännitystä ja stressiä. Joten mikäpäs tuolla joulutonttuillessa, kun palkka ja työajatkin ovat hyvät, ehtii iltaisin vielä tehdä jotain muutakin ennen nukkumaanmenoa. :)

Työharjoittelun päätteeksi sain sitten valita 40 euron edestä tuotteita palkaksi, ja pieni tovihan siinä meni valitessa.Mukaan tarttuivat sitten tämä sheavoi-käsivoide ja Angelica-sarjan kasvokuorinta. Molempia on tullut jo testattuakin ja tykkään!

Samaan rytäkkään voisinkin listata kosmetiikkahyllyn uusimpia tulokkaita ja suosikkeja.


Tämän Biothermin raikkaan vartalosuihkeen sain synttärilahjaksi Annilta kesällä Suomessa käydessä. Talvella suihke ei tosin valitettavasti pääse oikeuksiinsa paksujen vaatekerrosten alta, mutta kesäisin aivan mahtava tuote!


Yves Rocherin uusi ylellinen kukkaistuoksu, jossa pääaineksina patsuli, yöhyasintti ja vetiveri (never heard). Tätä olen suihkinut nyt syksyn ja talven tullen, tuoksun mystisyys sopii talven synkkyyteen paremmin kuin hyvin. Samalta lafkalta hyllystäni löytyy ruusutuoksu, joka on sitten taas enemmän kesätuoksu keveytensä ansiosta. :) Tuoksu on niin autenttinen, että useamman kuin yhden kerran jouduin juosta ampiaisia ja muita herhiläisiä karkuun...


Kestosuosikkini LUSH sai valikoimiinsa vähän aikaa sitten taas joulutuotteet, joten pitihän niitä käydä hakemassa testaukseen. :) Kuvassa oleva laventelisuihkusaippua Twilight tuo luksusta iltaisiin suihku- ja kylpyhetkiin. Edellinen käsisaippua on melkein lopussa, ja tämä Mr. Punch-palanen tuoksuu sopivan hedelmäiseltä ja jouluiselta loppuvuoden joulukylppäriin.


Lämpösuojasuihkeeni veteli viimeisiään ja jostain piti saada uusi. Kosmetiikassa pyrin käyttämään luonnollisia tuotteita jos vain mahdollista ja koitinkin etsiä, löytyisikö lämpösuojalle luonnollinen vaihtoehto. Aika kiven alla olivat, ainoa jonka löysin, oli tämä Logona-merkin suihke, jossa on raikas bambun tuoksu. Lisäksi se muotoilee hiusta kuivatessa ja antaa kiiltoa. Samalla sivulla luin suosituksista myös kookosöljystä hiuksille, ja kun ei purnukkaa oltu hinnallakaan pilattu niin päätin kokeilla, ja sehän toimii! Parhain teho öljyllä on, kun sen levittää kuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa hiuksissa ennen pesua jonkin aikaa ja pesee hiukset sitten totutulla tavalla. Tätä ostan varmasti jatkossakin.

Loppuun vielä kuva tästä asunnon level upista, mitä lupailin, nimittäin...


...olkkarin roinahylly, Ikeasta tietenkin. ;) Meni hermo nurkissa päämäärättömästi pyöriviin läppäreihin, ompelukoneisiin, lehtiin, dvd-levyihin ja kirjoihin, ni nyt on paikka, mihin sai kaiken senkin ylimääräisen lykättyä. Sen kyllä huomas taas, miten suomalaisissa vuokra-asunnoissakin on yleisesti ottaen paljon enemmän säilytystilaa kuin täällä, kiitos lattiasta kattoon yltävien, usein myös syvien kaappien. Täällä niitä ei ole, ellei niitä osta, ja kuka helevata ostaa väliaikaiseen vuokrakämppään mittatilattuja kaappeja?

Nyt koulutehtävien ja ostoslistan kirjoittamisen pariin. Miten inhoankin ainakin tuota jälkimmäistä...

3 comments:

  1. Hihi, taisin löytää paitani uuden omistajan...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho, niinpäs vaan näyttää. :) Tulee varmasti ilmestymään se paita täälläkin vielä!

      Delete