24 December 2012

Ihanaa ja rauhallista joulua!


Niin se aika vain kuluu ja taas on joulu. Minua ei ole täällä kummemmin näkynyt töiden määrästä, koulusta ja jouluvalmisteluista johtuen, hyvä jos on kotona ehtinyt ruokaa laittaa ja siivota. Aivan kammottavaa pyöritystä ollut koko kuukausi, ja nyt lomalla aion rauhoittua ja tavata tuttuja pitkästä aikaa, joten pariin seuraavaan viikkonkaan ette valitettavasti tule minua kovinkaan paljon näkemään. Pienen vuosikoosteen koitan saada aikaiseksi ennen uutta vuotta, mutta syvällisemmin postauksin palailen todennäköisesti uuden vuoden jälkeen uusin kujein ja jutuin. :) Viettäkää ihanaa aikaa läheisten kanssa ja muistakaa rentoutua, jotta olette sitten taas valmiina ensi vuoden haasteisiin! Ida kiittää ja kuittaa teitä ihania lukijoita, joita onkin tämän vuoden aikana taas kertynyt! Toivottavasti jaksatte jatkossakin pysytellä mukana. ♥

2 comments:

 1. Ootan innolla että palailet pian taas kirjottelemaan; tullu nimittäin viime päivinä lueskeltua sun blogia aika urakalla :P Ja blogisi kautta intouduin pitkästä aikaa kunnolla kuuntelemaan Moonsorrowia! Ihan täyttä kultaa tuo bändi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi mukava kuulla, että joku seuraa näinkin innoissaan tätäkin blogia! :) Jospa tämä uusi vuosi toisi myös vähän enemmän innostusta (ja aikaa..) kirjoitella useammin, kun ideoitakin olisi! Toivottavasti tykkäät tulevistakin postauksista, ideoitakinhan saa aina esittää. :)

   Moonsorrow, sinäpä sen sanoit! Yksi parhaimmista bändeistä ikinä. :)

   Delete