29 January 2013

Terveisiä nörttilästä

Eli heippa hei vain täältä kirjojen, hiljaisuuden, hammassäryn ja koetuskan keskeltä. Homehdun nykyään täällä kirjastossa melkeinpä 24/7, kiitos koeviikon. Kotona lukemisesta ei tuu yhtään mitään, kun siellä näitä häiriötekijöitä riittää musiikista jääkaappiin. Lisäksi mun työpöytä on niin pieni, ettei siihen juurikaan mahdu muuta kuin tietokoneen näyttö ja näppäimistö. Yritä siinä sit lukea jotain jäätävää kirjakasaa.


Ei tarvi siis ihmetellä, miks mua ei taaskaan näy täällä. Ideoita kyllä postauksiin pulppuaa, vaan pitäis saada se aikakin niiden totettamiselle jostain. Tän viikon jälkeen elämä taas jatkuu, jos siis selviän tästä hengissä ylipäätään.


Kun eihän tämä nyt voi olla tervettä, kuten kuvista voi päätellä... Pöpiintyminen on jo lähtenyt liikkeelle.

Ps. Leikkasin otsatukan, jolle webbari ei tee kyllä nyt yhtään oikeutta. Ja se pitäs varmaan pestä. :D

Mites teidän arki sujuu? Otsatukka - yay or nay?

12 comments:

 1. Jaksamisia koe ruuhkaan ja hammassärkyyn :/ Kyllä ne pian on ohi ja sit voi taas nauttia :)
  Todella hienot nuo etuhiukset ja muutenkin sulla on aivan ihanan väriset hiukset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, molemmat ovat nyt tosiaan viimein ohi ja seuraavan projektinkin olen jo aloittanut, nimittäin tämän huushollin siivoamisen! :) Vielä kerran kiitän, mukava huomata, että moni muukin tykkää tästä pienestä tukkamuutoksesta, ensialkuun vähän mietitytti, että viitsiikö vai ei, kun viimes ollut otsis joskus ala-asteella.. Kiva kun tykkäät väristä! ♥ Kuva tosin hieman vääristää sitä, todellisuudessa nämä ovat juuresta aika lailla kirkuvan punaiset ja latvat sitten taas vähän tummemmat, kun niissä on vielä tuo vanha tummempi väri pohjalla, en viitsinyt latvaparkoja enää tuolla vaalennusaineella rasittaa. :)

   Delete
 2. Kadehdittava kiilto sun hiuksissa on kyllä :D Itselläni on tällainen värjäämisestä kärsinyt hamppukasa... Melko surullista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ei tämä mun tukkakaan kiillä oikeastaan muuten kuin vain tuolta juuresta kuten kuvassa. :D Latvat ovat mullakin vain yhtä hamppua ja heinätukkoa, hattaraa eivät sentään ihan vielä. :D

   Delete
 3. Otsikselle: Yay! Hienolta näyttää :) Tsemiä kokeisiin! Niin ja Hannele täällä kirjoittelee, kun tajusin vasta nyt et voin jättää kommentin, vaikka mulla ei olekaan omaa profiilia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla et tykkäät myös! :) Kyllä niistä kokeista jäi ihan hyvä fiilis, vaikka lukemisen aloitinkin liian myöhään, ens kerralla ei pidä aliarvioida sitä tosiasiaa, että ne tekstit on saksaks ja ne pitäis myös sisäistää eikä vain ymmärtää lukiessa... -_-

   Delete
 4. Ihana otsis! Sopii tosi hyvin, kiva uus lookki!!! Koeta jaksaa päntätä, kyllä se palkitaan! -Marika

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos. ♥ Itsekin yllätyin positiivisesti, että tämäkin näyttää sopivan ihan hyvin. Kokeet onneksi jo ohi ja nyt lomailen, tai no, "lomailen", koti- ja etätehtäviä ois, mut sentään ei tarvitse itse raahautua mihinkään. Ps. Maaliskuussa nähdään, kun tuun taas sinne!

   Delete
 5. Hei, jokos olet kuunnellut Wardrunan uutta albumia? Toimii ainaki meikäläiselle jopa paremmin kun tuo ensimmäinen levy :)

  Nii ja koitahan jo palata kirjottamaan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Poikaystäväni sai kyseisen levyn arvioitavakseen, ellen ihan väärin muista, eli kerran oon sen tainnu läpi kuulla, mut pitääpä koittaa kuunnella uudemmankin kerran, jos sitä suosittelet! :)

   Yritän herätellä blogin henkiin tässä lähipäivinä, suunnitelmissa on myös ulkoasu-uudistus, joka pitäisi nyt vain saada toteutettua.. Aagh. :D

   Delete
 6. Haastoin sut: http://heraworld.blogspot.fi/2013/04/nauti-jokaisesta-paivastasi.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks! Vastailen haasteeseen mahdollisimman pian, kun vain saan aikaiseksi kirjottaa. :D

   Delete