10 May 2015

Liebster Award

♫ Hate - Lux Aeterna

Olen tämän samaisen haasteen muistaakseni kerran jo tehnyt, luonnollisesti eri kysymyksillä, mutta Tiina haastoi minut uudemman kerran, niin ajattelin tehdä tämän uusiksi. :) Joka kerrallahan tämä on hieman erilainen. Pienemmät blogit saavat samalla näkyvyyttä. Kiitos Tiina haasteesta!
1. Nimeä 1-3 blogia/bloggaajaa, jotka ovat eniten inspiroineet sinua ja/tai blogiasi. Lyhyet perustelut!

Tämä oli melko vaikea, sillä saan inspiraatiota niin monesta blogista monella tasolla, mutta tässäpä top 3:

I. MothMouth - Through the Looking Glass

Kuva TTLG-blogista,  © MothMouth

Ykköspaikkaa ei ollut vaikea päättää, sillä kyseisessä blogissa ja bloggaajassa minua inspiroi aivan kaikki - estetiikka, Mothin elegantti ja vintage-vaikutteinen tyyli, henkeäsalpaavat valokuvat sekä kuvarikas ja miellyttävä kirjoitustyyli myös englannin kielellä.

II. Erika/Suden Uni - Foreverdark Woods

Kuva Foreverdark Woods-blogista,  © Erika

Erikan blogi huokuu maanläheisyyttä, positiivisuutta ja luovuutta, ja nuo kaikki ovat sellaisia elementtejä, joita itsekin yritän sisällyttää blogiini. Hän vaikuttaa myös monin tavoin samanhenkiseltä tyypiltä, sillä luen jokaisen postauksen tarkkaan ja meillä on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Kauniit (luonto)kuvat ja musiikkipostaukset ovat myös iso plussa!

III. Shadow - Shadow Life

Kuva Shadow Life-blogista,  © Enni K

Röyhelöitä, pitsiä ja upeita mallikuvia - kukapa näitä voisi vastustaa. Lisäksi Shadow on aivan ilmiömäinen ompelija ja tankotanssija, mikä inspiroi omiakin tanssi- ja taidehommia. :) Ihailen myös, millä palolla hän toteuttaa omaa juttuaan ja tyyliään muiden mielipiteistä välittämättä, vaikka siellä meidän perällä (olen myös Peräpohjolasta kotoisin) varmaan vähän harvemmin näkee omaperäisempää jengiä. :D

2. Kuvaile itseäsi yhdellä lauseella

Oon vähän tällainen osa-aikaerakko, ja viihdynkin paljon yksikseni, mutta erittäin hyvin myös samanhenkisessä seurassa, tykkään vähän kaikesta mistä valtavirta ei niinkään, eikä muiden mielipiteet juuri kutita muutenkaan, niin kauan kuin itselläni on hauskaa. (Bonuslause:) Negatiiviset kommentit, joita saan onneksi todella harvoin, kertovat vain kommentoijan omaelämänkertaa, joten mitäpä minä päivääni pilaamaan.

3. Minkälainen musiikki saa jalkasi vipattamaan? Mikä on ehdoton ei?

Tästä onkin ollut jo muutamaan otteeseen puhetta, niin en toista itseäni liikaa. Parhaiten uppoaa metalli lähes kaikessa muodossa, paitsi power/fantasiahevi ja ylettömän hidas ja junnaava funeral doom, sen lisäksi hard rock, stoner rock, klassinen, kansanmusiikki, house, hard style ja muu konemusa, darkwave, ebm, keskiaikamusa ja jopa jotkut 80-luvun pophommat on aika jees. Rakastan myös urkumusiikkia! ♥ Melko kaikkiruokainen olen siis, mutta ehdoton ei on saksalainen iskelmä eli Schlager, saksalainen pop yleensäkin, purkkapoppi sekä monet Suomi-räpjutut. Niille altistumisen jälkeen saatan tarvita kriisiterapiaa.. :D


4. Jos voisit syntyä uudelleen eläimeksi, mikä eläin olisit? Lyhyet perustelut!

Varmastikin joksikin kissaeläimeksi, koska osaan samaistua niihin parhaiten. Ne ovat temperamenttisia, mutta arvostavat myös löhöilyä ja joutenoloa, kuten minäkin. :D

5. Paras elokuva, jonka olet nähnyt vuoden sisällä?

Hmmm... Olen kyllä leffoja katsonut, mutta ei nyt kyllä tule mieleen mitään aivan erityisen mieleenpainuvaa.. 

6. Mikä omassa blogissasi on sinulle tärkeintä?

Postausten laatu korvaa niiden määrän, eli en kirjoita pakolla mitään, jos ei vain huvita. :) Autenttisuus, riippumattomuus ja maanläheisyys ovat myös tärkeitä juttuja, joista pyrin pitämään kiinni täällä rustaillessani.

7. Missä haluaisit nyt olla?

Se selviää ensi postauksessa, sillä kohta olen siellä jo. ;)

8. Jos saisit suunnitella oman kynsilakan, minkälainen se olisi?

Sellainen, joka kuivuu supernopeaa ja sillä voisi tehdä kaksivärisen manikyyrin ilman sutimista kahdella eri värillä. :D Juu, olen vähän laiska ja mukavuudenhaluinen, mitä tulee kynsien lakkaamiseen. Mustavalkoiset manikyyrit on aika makeen näkösiä.

9. Onko tämä ensimmäinen blogisi, vai oletko pitänyt muuta blogia aiemmin?

Ensimmäinen blogi uudella nimellä kylläkin. :)

10. Nimeä viisi sinulle tärkeintä tavaraa, jotka omistat

Jos nyt ei ole tarkoitus listata vain käytännöllisiä tärkeitä juttuja, niin tietokone, taskukalenteri, Robsulta saatu kaulakoru, puhelin ja tanssitanko. :)

11. Kerro itsestäsi jotain, jota kovin moni ei vielä tiedä

Tästäkin aiheesta on tulossa postaus, mutta paljastan tässä nyt sitten yhden kohdan: Olen intohimoinen zumban harrastaja. :D

Koska olen tämän jo kerran tehnyt ja haastanut blogeja mukaan, niin en tällä kertaa haasta ketään. Tänään sattuu olemaan äitienpäivä, joten toivotan ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille äideille! ♥

2 comments:

  1. Oi ei, ihan hämmennyin kun huomasin oman blogini tuossa listassa.. :D Kiitos kivoista sanoista, ihana kuulla, että ainakin joku lukee tarkkaan meikäläisenkin löpinöitä <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos itselles vain hyvästä blogista ja ole hyvä. ♥ Sun blogi on kyllä yksi niistä harvoista, joista luen kaikki postaukset ja selaan koko feedin läpi, jos en ole vähään aikaan ollut blogimaailmassa, ja aina löytyy asialuettavaa, eikä pelkkiä päivän asuja tai meikkiesittelyjä. :) Vähän taidan olla kyllä laiska kommentoija, ja siinä pitäis kunnostautua.. :)

      Delete