19 September 2015

The end

Monenmoista tämäkin kesä toi tullessaan, minkä vuoksi minusta ei blogistaniassa ole kuultu sitten viime kevään. Muutamia valopilkkuja lukuunottamatta niin paljon vastoinkäymisiä, luopumista, epäonnistumista ja stressiä. Mitään kivoja kesäjuttuja en oikeastaan ennättänyt tekemään, en näkemään kavereita tai istuskelemaan ulkona. Vaikea kesä on onneksi takana päin ja näkymät ovat taas hieman kirkkaammat, mutta suuret muutoksen tuulet tulevat todennäköisesti vielä puhaltamaan siihen malliin, että blogi ei nyt kertakaikkiaan mahdu tähän ryöpytykseen. Motivaatio on ollut pitkään pohjamudissa muutenkin, eikä hommassa tunnu olevan ainakaan tällä hetkellä mitään mieltä, joten koen parhaaksi lopettaa tämän nimenomaisen blogin tähän.

Suurensuuri kiitos kuuluu teille lukijoille, on ollut suuri ilo huomata, että joitakin on todella vaihtelevasta postaustahdistani huolimatta kiinnostanut seurata raapustuksiani. :) Voi olla, että palaan jossain vaiheessa toisenlaisen blogin kanssa, jos vain saan homman natsaamaan. Se jääköön vielä nähtäväksi. Aivan täysin ette minusta kuitenkaan pääse eroon, sillä jään tietenkin seurailemaan muiden blogeja täältä bloggerista käsin. ;)

This summer hit me pretty hard with all kinds of problems, which is why you haven't heard anything of me in the past months. Most of the difficulties are finally over but the winds of change are still blowing so hard in my life right now that there's no place for blogging left, at least not right now. That's why I have decided to end this blog, unfortunately. My motivation for blogging has been down in the deepest bottom for months as well, so I don't really see a reason to keep going.

A huge thank you to all of you lovely readers who still followed me and my writings although my posting pace doesn't deserve too much praises. It might still be that I'll open a bit different kind of a blog later if everything goes as planned. That remains to be seen. And, you still won't get rid of me completely as I will still continue following other's blogs. :)

Thank you! ♥

2 comments:

 1. Oma ikävä kuulla, että sulla ei kesä mennyt ihan putkeen ja koet parhaimmaksi lopettaa blogin.. Sun blogi on ollut ehdottomasti yksi niitä omia lemppareitani ja sellainen, mistä oon omiinkin kirjoituksiin ammentanut joitain ideoita. Toisaalta ymmärrän hyvin, jos on paljon kaikkea muutakin meneillään niin ei siitä blogin ylläpitämisestä kannata mitään lisästressiä elämään ottaa. Mullaki on vähän samaa vikaa ollu viime aikoina, että vaikka haluaisikin niin kirjoittamiselle ei vaan enää tahdo löytyä samallailla aikaa mitä joskus, minkä johdosta mullaki on postaustahti vähän hidastunu..

  Mukavaa, jos et tosiaan kuitenkaan kokonaan katoais täältä blogimaailmasta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on kyllä ollut sen verran kaikkea, että soisi onnen jo kääntyvän! Luulinkin jo et se kääntyi, kunnes eilen Windowsini kosahti, joten ei muuta kuin konehuoltoon vaan, koska kone ei boottaa asennuscd:tä, ja rahaa palaa... -_- Rahahuolien lisäksi on ollut terveysongelmia, opinnot menneet penkin alle, kiitos Saksan läpimädän yliopistolaitoksen, niin pitäisi nyt keksiä uudet kuviot, mikä stressaa kun en vielä tiedä, minne ens vuonna joudun. Jouduin myös luopumaan kahdesta marsustani, joista toinen sairastui yllättäen ja kuoli kahen viikon taistelun jälkeen, toisesta luovuin kun en viitsinyt tähän sekasotkuun enää toista marsua ottaa ja yksinhän niitä ei saa pitää. Onneksi oli edes parit festarit ja reissut, niin pääsi vähän tuulettumaan noista ikävistä asioista.

   Kiitos ihanista sanoista <3 Mahtavaa, jos oon onnistunu inspiroimaan, mutta niin on toisinkin päin. :) Missään nimessä en katoa kokonaan, ja varmaan joskus avaan vielä jotain blogintynkää, kunhan saan elämäni tästä kasaan. Muiden mainittujen seikkojen lisäksi vanhat postaukset, osoite ja vähän kaikki muukin alkoi ärsyttää ja koko blogi on jotenkin "elähtänyt" :D Mulla on työn alla parhaillaan portfoliosivusto, johon mulla on sivutilat ja kaikki valmiina, pitäisi vain ryhtyä kasaamaan sitä niin varmaan ainakin sinne tulen kirjoittelemaan silloin tällöin jotain lämpimikseni. :)

   Delete